17 juni 2023 | 14:00 - 22:00 | Cheers Reeuwijk

Bierliefhebbers opgelet!

We hebben er lang naar uitgekeken om dit met jullie te delen en eindelijk is het zover! Samen genieten is een van onze kernwaarden! En het liefst genieten we samen met jullie in real life. Daarom organiseren wij op 17 juni 2023 het Bier Festival Reeuwijk.Ā 

Tijdens het Bier Festival Reeuwijk geniet je van de lekkerste speciaalbieren van het moment. Met meer dan 30 speciaalbieren op het menu komt dat wel goed! Maak kennis met nationale en internationale brouwerijen met elk hun eigen specialiteit. Het wordt een editie om nooit te vergeten en we hopen dat we dit samen met jou mogen vieren!

Je kan kiezen uit twee soorten kaartjes, je kan gaan voor een kaartje van ā‚¬36,- inclusief een proefglas en 8 munten of een kaartje van ā‚¬24- inclusief een proefglas en 4 munten.Ā Nodig al je (bier)vrienden, familie, kennissen enĀ beergeeksĀ uit om samen teĀ genietenĀ van meer danĀ 30 speciaalbieren. Koop je kaartje hieronder of via deze link. Zorg dat je er snel bij bent.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 en duurt van 14:00 uur tot 22:00 uur. De locatie van het festival is Cheers Reeuwijk. Cheers is gevestigd aan de buitenomweg in Reeuwijk.

Onze line up voor het Reeuwijks Bier Festival is compleet. We verwelkomen Brouwerij de 12 Stuyvers, Brouwerij Hopman, Brouwerij Bennebroecks, Cervesa MĆ ger, Les Canyes en Brouwerij Bello op 17 juni in Reeuwijk. Bier van Reeuwijkse bodem mag natuurlijk niet ontbreken op het Reeuwijks Bier Festival, Brouwerij Reeuwijk is uiteraard ook aanwezig op het festival.

Heb je vragen over het festival? Stuur een mailtje naar: bierfestivalreeuwijk@gmail.com

Instagram @brouwerijreeuwijk

Volg Brouwerij Reeuwijk op Instagram